torstai 30. elokuuta 2018

Terveydestä ja tulevaisuudesta muutama sana

Donna kävi eilen ultrassa ja odotetusti oli tyhjä. Donna jää toisin sanoen mummolomalle, eli Donnan lisääntyminen oli nyt sitten siinä.

Saletisti Aina Kuuratassu eli Ruka kävi tällä viikolla terveystarkastuksissa; polvet, silmät ja sydän kaikki ok. Polvista sanoi vielä erikseen, että oikein napakat. Rukalta otettiin myös verikokeet PRA:ta varten, sekä Hannes Lohen tutkimusryhmälle. Odotamme tuloksia muutaman viikon sisään. Kuukauden päästä olisi tarkoitus mennä kuvaamaan lonkat ja kunhan kennelliitolta tulee tulokset niin alkaa Rukalle miehen metsästys. Ruka on tarkoitus astuttaa helmikuun juoksuista.

Saletisti Bimu Bianca eli Pimpom menee tarkkeihin keväällä ja se on tarkoitus astuttaa kesän juoksuista. On vielä auki tulevatko pennut Saletisti-kennelnimen alle vai kasvattaako Pimpomin kotiväki tämän (ensimmäisen) pentueen. Joka tapauksessa tulen olemaan pentueen suunnittelussa vahvasti mukana. Riikan porokoira Viiralle (saletisti poropentueen emä) on etsinnässä mies ja suunnitteilla pentue ensi kesälle. Pennut tulevat Saletisti-kennelnimen alle, mutta kasvattajana saattaa olla Riikka; tarkoitus on koko ajan ollut jossain vaiheessa liittää hänet kasvattajanimeen.

Meillä lauman laajennushaku jatkuu ja muutama mahdollinen vaihtoehto tulevaksi homekoirakseni ehkä onkin; niistä lisää myöhemmin. Sen sijaan olemme saaneet lauman jatkoksi Kummituksen, joka on aivan rakastunut Kuroon <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti