lauantai 14. toukokuuta 2016

Saletisti Aika Paha "Eetu"

Eetu [Saletisti Aika Paha]
Suomenlapinkoira uros
Syntynyt 21.2.2016
Eetu koiranetissä

Pompe ja DM terve vanhempien perusteella.

"Eetu on meidän oma pieni linssilude sekä nollasta sataan innostuva karvakamu. Eetu rakastaa rapsuttelua ja hellimistä, mutta sitäkin enemmän juoksemista ja pallon noutoa. Tässä taloudessa mennään joko kahtasataa joka suuntaan... tai sitten ei mennä yhtään minnekään, köllötellään vain sohvalla jalat ja tassut keskenään solmussa. Tunteitakaan täällä ei peitellä, Eetu osaa näyttää suurin elein jos joku harmittaa ja kovasti (kuten esimerkiksi sukat joihin ei yletä), sekä ilon riemahdukset.

Eetu on luonteeltaan arka, mutta sitäkin uteliaampi, innokas oppija, tunteikas ja tunnollinen ystävä. Eetun kaveriksi pääseekin muutamalla helpolla kikalla, herkkupalalla ja rapsutuksella 😉. Eetu on kesäisin päässyt nauttimaan mökillä vapaana olosta ja useimmiten Eetun pystyikin paikantamaan rannalta kahlaamassa vedessä. Luoksetulokin alkuun jännitti, mutta turhaan. Kun Eetua kutsutaan luokse niin sisällä kuin ulkona, tulee hän aina niin kovaa kuin jaloista vaan lähtee.

Eetun ensimmäiset 1,5v menikin kerrostaloalueella ja sopeutui sinne ongelmitta, tietysti tilanpuute ja pissamatkat harmittivat enemmän palvelusväkeä kuin Eetua. Nyt odotammekin kaikki innolla kesää ja ikiomaa takapihaa jossa myös Eetu pääsee temmeltämään vapaasti. Eniten meitä taitaa kaikkia kuitenkin kiinnostaa naapurin Aada, joka on myös lapinkoira.

Eetu on kasvanut ja kehittynyt niin henkisesti kuin fyysisesti komeaksi, hyväkäytöksiseksi nuorukaiseksi, hävittämättä kuitenkaan pentumaisuuttaan sekä omaa, tunteikasta itseään. Eetulla on taipumusta turhanpäiväiseen haukkumiseen, mutta sekin vähentynyt hiljalleen maisemanmuutoksen jälkeen.

Eetu viihtyy myös ”mummolassa” jossa onkin päässyt useasti yökyläilemään. Siellä hieman nirsoillaan ruoan kanssa, sillä Eetu tietää, että jääkaapissa on parempaakin tarjolla kuten nakkeja ja leikkeleitä joita ”ukin” kanssa käydään salaa syömässä.

Tiivistettynä Eetu on meidän nuoren parin oma kultakimpale, josta saa hetkenä minä hyvänsä niin juttelu, leikki kuin lenkkikaverin. Haaveissa meillä on muutaman vuoden tähtäimellä hankkia Eetulle oma, nelijalkainen kaveri."









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti