maanantai 30. lokakuuta 2017

Syysuutisia

Donna elokuussa jalostustarkissa. Kuva Petra Österberg
Kävimme Donnan kanssa pyörähtämässä viikko takaperin Kouvolan ryhmänäyttelyssä. Tarkoitus oli käydä samalla hakemassa Joikulle sen ensimmäinen näyttelytulos, mutta auto-ongelmat muuttivat suunnitelmia sen verran, että Joiku jätettiin kotia. Donna toi tasaseen tahtiin mukanaan EH:n ja myöhemmin kuvia katsellessa tajusin, että neiti seisoi miten sattuu, joten siitä outo "olkavarsi"-kommentti arvostelussa. Ensimmäistä kertaa myös pesin ja föönasin koiran näyttelyihin ja kyllähän se yleisilmettä muutti huomattavasti.

Donna lokakuussa ryhmänäyttelyissä. Kuva Elina Lindberg
"6,5v, vahvaluustoinen, vahvarunkoinen narttu. Antaa jo hieman matalan vaikutelman. Vahva, hyväilmeinen nartun pää. Oikea purenta. Vahva kaula. Selässä hieman pehmeyttä. Syvä, tilava rintakehä. Olkavarsi voisi olla viistompi. Kääntää mielellään eturaajoja ulospäin. Niukat takakulmaukset. Sujuvat sivuliikkeet. Riittävän ylöskiinnittynyt hänt. Hyvä karvalaatu. Hauska luonne."

Kävimme myös elokuussa jalostustarkastuksessa joka on luettavissa tästä linkistä. Täysin Donnan näköinen arvostelu.

Auto-ongelmien vuoksi emme saaneet Donnaa myöskään silmätarkastettua lokakuussa niin kuin oli tarkoitus. Heti kun auto taas rullaa, lähdemme käymään silmälääkärissä, että saamme Donnan pentusuunnitelmat eteenpäin eli urosehdokas-listan lähetettyä jalostustoimikunnalle. Mikäli menee liian tiukille, eli emme ehdi saada jalostustoimikunnalta urossuositusta, Donna astutetaan Joikulla. Joulukuun juoksuja odotellessa.

Joulukuusta puheenollen; ilmoitimme messukeskuksen Pohjoismaiden Voittaja näyttelyyn lauantaille 9.12.2017 seuraavat koirat:
Vanilla's Honey Finnish Design "Donna" AVO-narttu
Saletisti Aikamies Aragorn "Eino" NUO-uros
Saletisti Aina Kuuratassu "Ruka" NUO-narttu
Lappjusgan Biegga "Peppi" AVO-narttu
Saletisti Big Bosse "Rocky" JUN-uros
Saletisti Bikku Brinsessa "Nuppu" JUN-narttu
Saletisti Bimu Bianca "Pimu" JUN-narttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti