torstai 20. huhtikuuta 2017

Poro-pennut 4 vko

Riikka oli antanut lapsukaisille oman nallen,
joka oli paras paikka nukkua ikinä. Nalle
lähti tietenkin meidän mukaan Kouvolaan. 
Poropentue länti ensimmäiselle reissullensa pääsiäisenä, kun emän omistaja Riikka halusi viettää aikaa lapsukaisten kanssa. Tämähän sopi minulle paremmin kuin hyvin, vietin itse pentuvapaan pääsiäisen Vantaalla kun Riikka sai pörröttää pentuja kotonaan Espoossa. Pirulaiset kuulemma nukkuivat niin rauhallisesti kaikki yöt ja muutenkin kaikki meni oikein mallikkaasti. Myönnettäköön, että hitusen teki mieli jättää lapsoset Riikalle pidemmäksikin aikaa ;)

Lapsosten nimetkin tuli päätettyä, mutta vielä pitää seurata vanhimman pojan kasvua sen verran, että tiedämme rekisteröimmekö sen riistaksi vai merkkiväriseksi - sillä kun on aivan ruskeat korvantaustat, mikä on yleensä aika vahva merkki siitä, että kyseessä on tumma riista. Pennut syövät reippaasti jauhelihaa, piimä ja nakertavathan ne kaikkea muutakin mitä eteensattuu; varpaita, hyllynkulmaa, äitin nappuloita...

Pennut ovat edelleen ulkoisesti hyvin tasapainoisia. Ensimmäinen poika on joukkion isoin ja selkeästi massiivisempi kuin tuo toinen poika, kun taas narttu on porukan pienin ja siroin. Narttu on edelleen unelmalapsi, joskin sen näennäisen tyyneyden alla kuplii hurja peto, sillä kun velipoikien leikki menee hänen mielestä yli, siitä sanotaan niin tomerasti, että molemmat veljet on kyllä aivan tossun alla tämän jälkeen.

Poika 1 - Saletisti Kurpitsakuningas Jack

Tyttö 1 -  Saletisti Ihmemaan Alice

Poika 2 - Saletisti Saksikäsi Edward


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti