maanantai 29. joulukuuta 2014

Lappalainen kuuluu talveen

Donna, Murustiinan Eikunkeikun, kaverin
belgianpaimekoira Vixi ja porouros.
Sosiaalinen media on hieno keksintö - ainakin jos haluaa seuraa kinkunsulatuslenkille. Facebookin ryhmässä "pääkaupunkiseudun lappalaiskoirat" järjestetyssä tapaamisessa Tapaninpäivänä oli mukana kaksi suomenlapinkoirapentua, kaksi narttua, yksi uros ja yksi porokoirauros - lisäksi paikaksi valitussa pitkäkosken koirapuistossa oli yksi jos toinenkin päätynyt sulattelemaan joulun jälkeisiä kinkkuja.

Olin suosiolla jättänyt Kuron kotia - sitä on ihan turha puistoihin tuoda kun on sen verta epävarma koira enkä halua sille elämässä enään yhtään huonoa koirakokemusta. Donna sen sijaan on mitä mainioin puistokaveri, sillä toisin kuin Kuro, se äityy muiden kanssa leikkimään eikä ahdistu vaikka jokus vähän köniinsä saisikin. Lisäksi osaa pitää huolen takamuksestaan, eli yhdelläkään uroksella ei ole asiaa sinne suuntaan - minkä suomenlapinkoirauros Eetu sai nopeasti kokea, vaikka ei sitä uskonutkaan ;)

5 kk narttupentu samojedin kanssa

Tapaninpäivänä ei kuvia saatu hirveästi otettua. En ole mikään kummoinen kuvaaja, eikä kameranikaan ole ihmeellinen, joten pilvisyys haittasi kuvailua. Sen sijaan tänään oli ulkona mukavat 16 astetta pakkasta ja koska eilen jäi lenkit koirien kanssa harvoiksi ja lyhyiksi, päätin tänään lähteä pellolle koirien kanssa hieman painelemaan. ja taas tuli todistettua, että kyllä nämä lappalaiset talveen kuuluvat.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti