tiistai 8. joulukuuta 2015

Elämä täynnä yllätyksiä

Vilkkuluomi esillä ja peittää
osan silmästä. Oli todella
karun näköinen.
Kävin itsenäisyyspäivän aattona serkkuni luona vähän pikkujouluilemassa. Lapset odottivat kuitenkin kotona joten iltariennot lopetettiin hyvissä ajoin ennen puolta yötä. Jahka kotia pääsin ja olin saanut koirat ulkoilutettua sekä tietenkin kaikki Coran yllätykset siivottua oli tällä vielä yksi ässä hihassa. Mitä lie poissaollessani keksinyt, mutta Coran vasen silmä näytti todella oudolta ja lähempi tarkastelu osoitti, että koiran alempi vilkkuluomi oli rajusti esillä silmän sisäkulmasta.

Meillä kun on niin hyviä kokemuksia silmistä ja vielä tieto siitä, että eläinlääkärillä käynti tarkoittaa silmätippojen saantia ja sormien ristissä pitämistä, niin ensimmäinen ajatus oli, että tästäkö nyt sitten lähdetään Viikkiin keskellä yötä. Soitin kuiten kunnalisen päivystykseen ensi alkuun jossa sanottiin, että ei tarvitse yöllä lähteä, katsotaan aamulla uudestaan.

Aamulla silmäkulma oli alkanut harmaantua, joten ensin soitto aistiin josta varmistivat, että tuskin löytyy silmälääkäriä itsenäisyyspäivänä mistään, joten toinen soitto kunnalliseen ja muutaman tunnin päästä päästiin silmää näyttämään.


Silmä onneksi näytti paljon hurjemmalta kuin vaiva todellisuudessa oli. Vilkkuluomen alla oli pieni pintahaava ja harmaus oli tulehduskudosta. Sitten ei kun silmätipat kehiin ja kotiin linnanjuhlia katsomaan. Isommissa kaupungeissa olisi tästä saattanut tulla isompikin paukku, mutta täällä maaseudulla ei lääkkeineen itsenäisyyspäivän eläinlääkärireissusta tullut kuin 85 € lasku - syy siihen miksi en Coralle ottanut vakuutusta. Nyt vain odotamme sormet ristissä, että kaikki menee hyvin.

Pikku tötteröpää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti